Portfolio

Kuka ihme?

Olen Ville Palkinen, tamperelainen graafikko, opettaja ja puuseppä. Tällä hetkellä työskentelen projektipäällikkönä digitaalisten oppimisympäristöjen parissa Tampereen kaupungin digiohjelmassa, mutta sivutoimisesti teen graafisen alan töitä. Osasta olen saanut jopa rahaakin, mutta myös pelkän kiinnostuksen ja harrastuksen vuoksi niitä teen.

Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen ville@palkinen.fi ja kysy tarjous, jos kaipaat apua esimerkiksi mainoksien tekemisessä!

Koulutus

  • Painoviestinnän perustutkinto, ulkoasuntoteuttajan osaamisala, Tampereen seudun ammattiopisto 2015
  • Puualan perustutkinto, puuseppä, Tampereen ammattiopisto 2006
  • Filosofian maisteri, yleinen historia, Tampereen yliopisto 2004

Osaaminen

Graafisen alan ohjelmistoista osaan käyttää hyvin InDesignia, Illustratoria, Photoshopia ja Lightroomia. Valokuvaamista olen harrastanut pitkään. Erityisesti taittoon liittyviä työtehtäviä tekisin mielelläni enemmänkin.

Puusepäntöitä kunnollisten työtilojen puuttumisen vuoksi en ole viime vuosina juuri tehnyt. Tavoitteenani kuitenkin on, että jossain vaiheessa saisin hankittua työtilan, jossa onnistuisi sekä pienimuotoinen painotoiminta että puusepäntyöt.

Kohopaino on mielenkiintoinen ja haastava harrastus, mutta siinä riittää vielä paljon opeteltavaa. Lisää tietoa löytyy tämän nettisivun Kohopaino-osiosta ja blogista.

Esimerkkejä töistäni

Alla on muutamia esimerkkejä tekemistäni töistä. Lisää löytyy blogin puolelta.

Suomen Matkamersut ry:n logo.

Saab-klubin toiminnassa olen avustanut graafikon ominaisuudessa. Tämä kerholehden takakannessa ollut mainos on käsialaani.

Nahkakuvioinnille olen tehnyt mainoksia. Vastapalvelukseksi olen saanut nahkoja ja työkaluja. Nahkatöitä harrastan itsekin.

Joteskii Groteskii -levy-yhtiön Niken kanssa olen tehnyt paljon yhteistyötä. Miehen kuolema -levyn kansi on Niken ideoima, mutta minun toteuttamani.

 

Comments are closed