Portfolio

Kuka ihme?

Olen Ville Palkinen, tamperelainen graafikko, opettaja ja puuseppä. Tällä hetkellä työskentelen projektipäällikkönä digitaalisten oppimisympäristöjen parissa Tampereen kaupungin digiohjelmassa, mutta sivutoimisesti teen graafisen alan töitä. Osasta olen saanut jopa rahaakin, mutta myös pelkän kiinnostuksen ja harrastuksen vuoksi niitä teen.

Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen ville@palkinen.fi ja kysy tarjous, jos kaipaat apua esimerkiksi mainoksien tekemisessä!

Opetusalaan ja digitalisaatioon liittyvästä osaamisestani saat lisää tietoa täältä tai katsomalla videon.

Koulutus

  • Painoviestinnän perustutkinto, ulkoasuntoteuttajan osaamisala, Tampereen seudun ammattiopisto 2015
  • Puualan perustutkinto, puuseppä, Tampereen ammattiopisto 2006
  • Filosofian maisteri, yleinen historia, Tampereen yliopisto 2004

Osaaminen

Graafisen alan ohjelmistoista osaan käyttää hyvin InDesignia, Illustratoria, Photoshopia ja Lightroomia. Omatoimisesti olen opetellut editointiohjelmien kuten Davinci Resolven ja Premieren käyttöä.  Valokuvaamista olen harrastanut pitkään. Erityisesti taittoon liittyviä työtehtäviä tekisin mielelläni enemmänkin.

Puusepäntöitä kunnollisten työtilojen puuttumisen vuoksi en ole viime vuosina juuri tehnyt. Tavoitteenani kuitenkin on, että jossain vaiheessa saisin hankittua työtilan, jossa onnistuisi sekä pienimuotoinen painotoiminta että puusepäntyöt.

Kohopaino on mielenkiintoinen ja haastava harrastus, mutta siinä riittää vielä paljon opeteltavaa. Lisää tietoa löytyy tämän nettisivun Kohopaino-osiosta ja blogista.

Esimerkkejä töistäni

Alla on muutamia esimerkkejä tekemistäni töistä. Lisää löytyy blogin puolelta.

Yksi mielenkiintoisimmista viime aikojen projekteista on ollut Suomi 1918 -korttipelin graafisen ilmeen suunnittelu ja toteuttaminen. Myös pelin nettisivut ovat käsialaani. 

Comments are closed.